Επιτέλους το αναμνηστικό βίντεο από το χριστουγεννιάτικο escape room είναι έτοιμο!

Ένα χειμερινό βραδινό στον χώρο του σχολείου, οι μαθήτριες και μαθητές της Στ’ Δημ. ήρθαν με δυσπιστία ώστε να ανακαλύψουν τον εχθρό του Αϊ-Βασίλη που απειλούσε να καταστρέψει τα Χριστούγεννα! Τις προηγούμενες εβδομάδες, μυστηριώδη γράμματα εμφανίζονταν κατά την ώρα των Αγγλικών στην αίθουσα της Στ’ ζητώντας από τα παιδιά να εξιχνιάσουν το μυστήριο (και αναπόφευκτα μετατρέπονταν σε διδακτέα ύλη!!!).

Τα παιδιά αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση! Κλήθηκαν να εισέλθουν στο λημέρι του εχθρού που ήταν το σχολείο, να παλέψουν με τα goblins του εχθρού, να ελευθερώσουν τους γονείς τους που είχαν δεθεί και απαχθεί, να μαζέψουν στοιχεία, να απελευθερώσουν το ξωτικό του Αϊ-Βασίλη από τη φυλακή-escape room του εχθρού και τέλος να πάνε στο υπόγειο και να φωνάξουν το όνομα του εχθρού ενώ αυτός έτρεχε καταπάνω τους για να τους πιάσει!!

Και όλα αυτά… μιλώντας αποκλειστικά στα αγγλικά καθώς αυτή ήταν η μόνη γλώσσα που δεν μπορούσε να καταλάβει ο εχθρός και οι συνεργοί του!

Ένα θερμό ευχαριστώ στους ερασιτέχνες ηθοποιούς, εκπαιδευτικούς και φίλους Σοφία, Γιάννη, Θοδωρή και Γιώργο για την εθελοντική συμμετοχή τους καθώς και στους γονείς των παιδιών της Στ’ για την εμπιστοσύνη, την ανοιχτή καρδιά και τη βοήθειά τους!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναμνηστικό βίντεο: Escape room, St Class 2023 – Christmas!!!

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *